Nyhet

Doja Cat på Grammy-galan: ”Jag har aldrig kissat så fort i mitt liv”

GAFFA.se – allt om musik

Rapparen och popstjärnan Doja Cat meddelade oväntat i slutet av mars att hon skulle avsluta sin framgångsrika musikkarriär. Hon bad sedan om ursäkt för uttalandet.

Under en turné i Sydamerika ställdes hennes gig på festivalen Asunciónico i Paraguay den 22 mars in, på grund av dåliga väderförhållanden med starka vindar. Hennes fans blev missnöjda när hon inte dök upp utanför hotellet för att hälsa på dem. 

Doja Cat inledde då en serie tweets som började med att säga att hon inte bad om ursäkt för detta. Hon sa sedan att hon inte bryr sig längre och att hon slutar med musikskapandet då hon vill försvinna från rampljuset, enligt NME.

– Allt är dött för mig, musiken är död, och jag är en jävla idiot som någonsin trodde att jag var gjord för det här, det här är en jävla mardröm, sluta följa mig, skrev hon i en tweet som riktades till fansen.

Nu har hon bett om ursäkt till fansen och tagit tillbaka påståendet om att hon skulle sluta skapa musik:

– Jag kan resa, jag kan äta god mat, jag kan träffa nya människor, jag kan le, jag kan skapa minnen som jag drömde om att ha, jag kan skratta, jag kan stödja min familj och mina vänner, jag kan lära mig om världen, och jag kan ge tillbaka till alla på grund av er.

Under Grammy-galan i Las Vegas den 3 april prisades Doja Cat och SZA som Bästa popduo/gruppframträdande för låten Kiss Me More. Möjligtvis hade inte Doja Cat räknat med att vinna över andra nominerade som Coldplay och BTS för hon sprang in på scen i sista stund och sa: "Jag har aldrig kissat så fort i mitt liv". Detta efter att SZA hade tagit sig upp på scen med hjälp av kryckor med ett brutet ben, något hon fick bekräftat först dagen efter då hon först bara trodde det var en stukning. Inget kunde alltså hålla borta duon från att ta emot priset.

@tvdoja i stan a queen #dojacat #doja #dojacatedit #fyp #foryou #grammys #sza original sound - Doja Cat Fan AccountLÄS OCKSÅ: Kanye West ställer in sitt uppträdande på Coachella

ANNONCE