Nyhet

Fansen sågar Jon Bon Jovi efter liveklipp – "Det är smärtsamt att se honom nu"

GAFFA.se – allt om musik

Om man som artist 1986 hade en dålig kväll var risken ändå inte så stor att någon filmade och publicerade konserten online för allmän beskådan. Nu är det 2022 och gamla rockrävar får lida konsekvenserna av samtidens rappa puckar, eller sina tärda stämband, beroende på hur man ser det.

Bon Jovi-fansen skräder i vart fall inte orden i kommentarsfältet på ett klipp från när bandet spelade i Releigh i North Carolina för några veckor sedan, rapporterar GP. Jon Bon Jovi kämpar sig igenom Dead Or Alive från Slippery When Wet och tonerna är bitvis ungefär lika rena som ett studentkök.


”Det är smärtsamt att se honom nu. Han var en av mina favoritvokalister någonsin men att fortsätta bara för att Mick Jagger gör det är löjligt och absurt. Jag tror att jag talar för de flesta av fansen när jag säger att han har förlorat sin röst och karisma och han borde pensionera sig vilket vore det bästa beslutet. Jag som artist vet att det inte är enkelt att acceptera faktum men att pusha sig själv så här tar en ingenstans #respectforbonjovi”, kommenterar en Irtiza Haider.

Ett annat fan skriver:

”Jon, jag älskar dig. Du behöver inte bevisa någonting för att bli erkänd som rock n roll-legend, men man måste veta när det är dags att lägga ner. Jag kommer alltid att vara ditt fan.”


Användaren mike smith skriver:

”En av mina topp fem låtar från 80-talet. Mannen är en legend. Men här påminner han mig om Kramer från Seinfeld dagen då han besökte tandläkaren och misstogs för någon med en funktionsnedsättning …. avsnittet med Mel Torme. Gitarrerna låter dock toppen!”

Vissa är mer förlåtande och kan själva relatera till röstproblem, exempelvis användaren Veronica Valentini som skriver:


“I egenskap av att ha gjort röstskådespeleri i 20 år, kan jag relatera efter att ha tappat min röst på grund av en halsoperation. Det är särskilt bedrövande att tappa vad du har använt för att tjäna ditt uppehälle under decennier. För att aldrig få det tillbaka. Jag ber för att han är okej och har tillräckligt mycket sparat för att kunna göra andra saker han tycker är kul för resten av livet. Jag uppskattar också hans välgörenhets-restaurangkedja … gör så mycket för hemlösa. Gud välsigne Jon Bon Jovi.”

Bon Jovis pågående USA-turné avslutas i Nashville den 30 april.

LÄS OCKSÅ: Hur fel kan en tatuering bli?


ANNONCE