Nyhet

Father John Misty kommer till Sverige

GAFFA.se – allt om musik

Father John Misty, eller Josh Tillman som han egentligen heter, var tidigare trumslagare i Fleet Foxes. Nu står han mitt i strålkastarljuset som soloartist och har ett och annat att säga om sin samtid. Det komplicerade pussel som består av Father John Mistys musik, hans mytologi och hans person har dock alltid varit förvirrande. Men i denna saliga röra av uppriktighet, satir, narcissism och självkritik finner man ett engagerande artistskap.

2018 släppte Father John Misty sitt fjärde album God’s Favorite Customer där något hade ändrats. Tillmans perspektiv på världen var nu mer empatiskt, ödmjukt och ömsint. Nu är det dags för nästa kapitel i sagan. Den femte skivan Chloë And The Next 20th Century släpps den 8 april och ska man utgå från singlarna så är det en Tillman med drömmar om det gamla Hollywood. 

Father John Misty kommer till Cirkus i Stockholm den 28 februari 2023. Biljetterna släpps fredag 8 april klockan 10.00 via Luger.se.

En intervju med honom kommer att dyka upp på GAFFA inom kort.

LÄS OCKSÅ: Woodstockeboda 2022 släpper 17 artisterLyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:

ANNONCE