Nyhet

Liam Gallagher mordhotade fotbollsstjärna – "Jag har svikit alla mina fans"

GAFFA.se – allt om musik

Under kvartsfinalen i Champions League förra onsdagen slog Manchester City ut Atlético Madrid. Tumult utbröt när Atlético Madrids mittback Stefan Savic försökte dra den tacklade motståndaren Phil Foden ut från planen. Detta för att slippa avbrott i jakten efter målet de behövde för att få till en förlängning. Savic skulle några sekunder senare även rycka Manchester Citys Jack Grealish i håret.

Reaktionerna var både många och starka. En av de tydligare och mer aggressiva kom från Manchester City-supportern tillika Oasis-stjärnan Liam Gallagher.

”Stefan Savic det här är ett hot om jag träffar dig din knäppfula F***A är du död”, skrev artisten i ett Twitter-inlägg som sedan kom att tas bort, enligt Aftonbladet.

Gallagher pudlade dock relativt fort och skrev i ett nytt inlägg på fredagen att han är väldigt arg på sig själv:

”Jag känner att jag har svikit alla mina fans med mitt oacceptabla beteende jag är en förebild för VUXNA hoppas ni kan förlåta mig”

Även flera spelare i båda lagen ska ha varit så pass hetlevrade att polis fick ingripa i spelargången efter matchen.

– Jag förstår att det blir bråk. När något betyder så mycket och man är så nära så kan känslorna ta över. Det ser inte snyggt ut, men det är också det vackra med fotbollen, att saker och ting betyder något, sa Atlético Madrids tränare Diego Simeone i en intervju med C More, enligt Aftonbladet.

LÄS OCKSÅ: Liam Gallagher lägger sig i Taylor Swift/Damon Albarn-beefen: "Alla j***a Gorillaz-album är väl co-writes"

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:

ANNONCE