Nyhet

Mariah Carey ger sånglektioner online och släpper barnbok

GAFFA.se – allt om musik

Mariah Carey avslöjar på Instagram att hon för första gången kommer att ge sånglektioner online, enligt NME.

– Jag är superpeppad över att dela vad jag har jobbat på: min första lektion någonsin om rösten som instrument. Häng med mig den 14:e april, bara på MasterClass. Du står på tur, och du kommer rocka det här!, skriver sångerskan i inlägget.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Mariah Carey (@mariahcarey)

Lektionen kommer alltså att ges privat genom tjänsten MasterClass som erbjuder föreläsningar och lektioner online. St. Vincent, Tom Morello från Rage Against The Machine och Nas är några fler exempel på artister som ger lektioner via tjänsten.

Till hösten kommer Mariah Carey också att släppa en barnbok, helt i linje med jultemat i hennes hitlåt All I Want For Christmas Is You från 1994. Boken heter The Christmas Princess.

– Det var stärkande att transformera min röriga barndom till en modern klassisk saga full av förundran och gränslöst hopp, sa artisten om boken på Instagram tidigare i år.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Mariah Carey (@mariahcarey)

I december förra året toppade All I Want For Christmas Is You den amerikanska singellistan för tredje året i rad. Det är den första låten som toppat listorna vid tre olika tillfällen, och däremellan försvunnit från listorna helt, skriver NME.

LÄS OCKSÅ: Så mycket tjänar låtskrivarna bakom de stora julhitsen

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:

ANNONCE