Nyhet

Ozzy Osbournes nya album är klart – gästas av rockikoner

GAFFA.se – allt om musik

I november förra året berättade Ozzy Osbourne i podden Diary Of The Madmen att gitarristen Zakk Wylde skulle vara med på nästa albums samtliga låtar, till skillnad från Ozzys senaste album Ordinary Man, då Zakk var upptagen med att turnera, enligt MetalSucks.

Nu meddelar ”The Prince Of Darkness” att hans nya album är klart.

”Jag är så glad över att meddela att jag har färdigställt mitt nya album den här veckan och skickat det till min label Epic Records. Jag kommer dela med mig av alla information om albumet och releasen inom de kommande veckorna.”, skriver Ozzy i ett inlägg på Instagram.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

Precis som Ordinary Man är det nya albumet producerat av Andrew Watt, som bland annat samarbetat med Glenn Hughes, Jason Bonham, Chad Smith och Post Malone.

Bland artisterna som gästar albumet finns också just trummisen Chad Smith. Även den numera avlidne Taylor Hawkins bidrar med trumspel. Robert Trujillo, Jeff Beck, Eric Clapton, Elton John, Slash, Duff McKagan och Tony Iommi kommer också att gästa Ozzys nya platta, skriver MetalSucks.

För den som vill höra Ozzy live, kommer han i sällskap med Judas Priest till Friends Arena i Stockholm den femte maj 2023.

LÄS OCKSÅ: Spelfilm om Ozzy och Sharon Osbourne har bekräftats

Följ Spelli ... satan med färsk hård musik. Uppdateras varje tisdag:

ANNONCE