Nyhet

Festival Of The Midnight Sun presenterar 7 nya akter

23 namn har blivit 30 och dagens släpp bär bland annat på en Person från The Soundtrack Of Our Lives.

Festival Of The Midnight Sun sker kring området Skylten, ett stenkast från Resecentrum i Linköping. Det ligger också nära vatten och grönområde. I år har man gjort klart med 30 akter och idag presenteras sju av dessa som är följande:

Ian Person
Dorian Sorriaux
Sputnik Falls
Cities Of Mars
Ex Canis
Nicklas Brännström
The Jansson Temptation Experience

Personen högst upp i listan har du sedan tidigare hittat i band som The Soundtrack Of Our Lives, Union Carbide Productions och Pablo Matisse. I eget namn är Ian Person för närvarande aktuell med singeln Austin City Limits Serenade EP där titelspåret och singeln är en sorts kärleksförklaring och skröna om Austin,Texas.

– Vi hängde och spelade en hel del i Austin under TSOOL-tiden. Stan har en grymt skön tillbakalutad vibe och har bjudit på fantastiska matupplevelser, magiska konserter samt många roliga och skruvade möten människor emellan, säger han i ett pressmeddelande.

Efter sommaren kommer ett nytt fullängdsalbum som är ett samarbete med producenten Don Alsterberg.

Festival Of The Midnight Sun sker i Linköping 2 och 3 september. Sedan tidigare har man gjort klart med Lolita Pop, Atomic Swing, Pascal, Vånna Inget, Louise Hoffsten, Ebbot Lundberg, Blues Pills, Hollow Ship, Skraeckoedlan, Nephila, Miynt, Orkan, med flera.
ANNONCE