Nyhet

Frank Ocean säljer penisringar i guld som pryds av diamanter

Priset ligger på mer än 340 000 och ges ut av artistens lyxvarumärke Homer.

Den amerikanska artisten Frank Ocean som rör sig inom alternativ R&B och hiphop lanserade Homer i augusti förra året och gjorde klart för fansen att det handlade om ett lyxvarumärke. Till exempel säljs det för närvarande bland annat ett halsband i vitt guld för mer än 650 000 dollar (drygt 6 600 000 kronor), detta då det innehåller nästan 14 000 diamanter, enligt Pitchfork

Hans senaste album, Blonde, släpptes 2016 och hyllades av GAFFAs recensent som beskrev det som "den gränslösa abyssen". Uppföljaren till debutalbumet Channel Orange från 2012 släpptes gång på gång på internet och skapade förvirring innan det äntligen landade i sin slutgiltiga form och då beskrevs som "elegant, och strösslat med stjärnglans (Kanye West-dikter, André 3000-rader och Yung Lean-credits för att nämna några)". Recensionen i sin helhet kan du läsa här.

Han har släppt musik sedan dess men inte i albumformat, till exempel släppte han i april 2020 singlarna Dear April och Cayendo. När Coachella fick ställas in på grund av pandemin 2020 flyttade han sin tilltänkta spelning till 2023, trots att festivalen återkom i år. 

Under tiden verkar Frank ha fokuserat på sitt lyxvarumärke för nu släpps bland annat penisringar i 18 karats guld som är prydda med diamanter. Priset ligger på drygt 340 000 kronor och är tillgänglig att köpa online.

LÄS OCKSÅ: Smått förutsägbar när hon närmar sig målet


 

ANNONCE