Nyhet

EFTER STARK DOKUMENTÄR: Selena Gomez jobbar på ny musik

Efter ärliga besked om psykisk ohälsa är stjärnan på väg med något nytt.

Selena Gomez har uppnått stjärnstatus i tidig ålder och är en upptagen kvinna med sin karriär. Förutom att vara musiker medverkar hon i serien Only Murders In The Building och i sin egen matlagningsshow Selena + Chef.

Senast medverkade hon i den uppriktiga dokumentären My Mind & Me, som fokuserar på hennes personliga utmaningar i relation till mental hälsa. Dokumentären har spelats in i sju år, och du får därför en alldeles speciell inblick i Gomez liv.

Sedan 2020 har stjärnan varit tyst på musikfronten, med undantag för spåret My Mind & Me, som släpptes i samband med dokumentären med samma namn.


Nu har dock Gomez konstaterat att det är ny musik på gång, skriver Billboard. Hon håller på att spela in nytt material i New York. Och den här gången går hon en annan väg – hon vill ha kul.

– Jag är van vid att skriva sorgliga låtar. Men jag är redo att ha kul och jag tror att folk kommer att gilla det, sa Gomez (citerad här från Billboard) när hon dök upp i The Tonight Show med Jimmy Fallon den 5 december.

Dokumentären My Mind & Me kan ses på Apple TV+ och zoomar in på Gomez liv och karriär, som började när hon var bara tio år gammal och sedan dess har tagit fart i rask takt. I filmen öppnar hon upp sig om sin psykiska hälsa, som präglas av depression och ångest, samt de psykiska utmaningar som följer med sjukdomen SLE.


I The Tonight Show berättade Selena Gomez också om sitt välgörenhetsarbete med fokus på mental hälsa, vilket hon understryker vikten av.

LÄS OCKSÅ: St. Vincent startar rockpodd

ANNONCE