Nyhet

Nick Carter anklagad för våldtäkt

"De senaste 21 åren har varit fulla av smärta, förvirring, frustration, skam och självskadebeteende"

Backstreet Boys-medlemmen Nick Carter anklagas för att ha våldtagit ett minderårigt fan 2001.

– De senaste 21 åren har varit fulla av smärta, förvirring, frustration, skam och självskadebeteende efter att Nick Carter våldtog mig, sa Shannon ”Shay” Ruth under en tårfylld presskonferens under gårdagen, enligt Page Six.

Enligt rättsliga dokument ska Ruth, som har både autism och cerebral pares, ha bjudits in till Backstreet Boys turnébuss efter en spelning i Washington. Kvinnan, som var 17 år gammal vid tillfället, ska sedan ha erbjudits något att dricka av Carter.

Hon ska då ha fått tranbärsjuice, som enligt utsago smakat ”konstigt”, men drack av den för att inte framstå som oförskämd. I efterhand tror Ruth att det kan ha varit en blandning av juice och alkohol, skriver The Guardian.

Enligt dokumenten ska Carter sedan ha tagit med Ruth in på turnébussens toalett och beordrat henne att ge honom oralsex. Carter ska sedan ha förgripit sig på kvinnan på en säng, och sagt att ingen kommer att tro henne om hon berättar vad som hänt.

– Nick Carter blir inte ursäktad för sina brott bara för att han är kändis. Jag är en överlevare och kommer alltid att vara, sa Ruth under presskonferensen, enligt Page Six.

Nick Carters advokat säger att alla anklagelser är helt påhittade.

– Tyvärr har Ruth manipulerats till att hitta på anklagelser mot Nick Carter i många år nu, och anklagelserna har ändrat sig över tid. Ingen borde låta sig luras av det här presstricket som hittats på av en opportunistisk advokat. Det ligger ingenting bakom det här påståendet, vilket vi är säkra på att rätten snart kommer att inse, säger han till Page Six.

Det är inte första gången Carter anklagas för sexuella övergrepp. 2018 gick Dream-medlemmen Melissa Shuman ut med att Carter ska ha tvingat henne till sex när hon var 22 år gammal.

Carter nekade då till anklagelserna i ett uttalande, där han bland annat sa:

”Melissa uttryckte aldrig att det vi gjorde inte var ömsesidigt under tiden vi var tillsammans. Vi spelade in en låt och framträdde ihop och jag var alltid respektfull och stöttade Melissa, både personligen och professionellt.”

LÄS OCKSÅ: KANYE WEST SLÄPPER LÅT OM KONTROVERSERNA
ANNONCE