Nyhet

Future Echoes släpper de sista akterna

GAFFA.se – allt om musik

De sista akterna släpps nu från Future Echoes. Totalt kommer 71 artister från 22 länder att uppträda i Norrköping under tre dagar i över 100 spelningar.

De sista sju artisterna som sluter upp är Iova, Bonander (bilden), Bella Skyller, Blå, Alexandra Alden, Jaded Faith och Chop Fly.

Iova ligger på hemlandet Rumäniens största artist Smilys bolag Hahaha Productions. Bonander är en av kandidaterna till att vinna Årets Soloartist på Gaffapriset. Bella Skyller flyttade till Los Angels för en musikkarriär, och är nysignerad till det nya bolaget TempoCO. Blå är en hip hop-artist från Norrköping som är ett av Studiefrämjandet artister i sitt Nemisprogram. Alexandra Alden från Malta avslutar sin Sverigeturné på Future Echoes. Jaded Faith har en del av sin bas i Norrköping även om de är från Nyköping, och räknas som festivalens hårdaste band. Och Chop Fly är ett up-and-coming band från Norrköping.

Nedan kan du lyssna till Bonanders Gone In The Wind:

Invigningen av festivalen sker på torsdagen den 17 februari. Första dagen kommer handla om låtskrivare. Det blir även konferenser om musikindustrin och industrimingel utöver konserter.


För mer info besök: https://futureechoes.se/

LÄS OCKSÅ: Laleh släpper ny singel – och startar label

ANNONCE