Nyhet

Samsung visar upp gullig projektor

GAFFA.se – allt om musik

Den årliga teknikmässan CES presenterade i vanlig ordning en rad intressanta prylar. Bland företagen som var där så visade Samsung upp en ny projektor av modell smidig. Frågan är vilken bildkvalitet vi har att vänta oss från denna putte?

Den stora konsumentelektronikmässan CES gick härförleden av stapeln i Las Vegas. En av de mer spännande sakerna som täcktes av var The Freestyle från Samsung, en liten bärbar projektor som med sin något speciella design nästan påminner om en större ficklampa.

Med en vikt på blott 830 gram och rotationsmöjligheter över 180 grader ser det ut att bli en tämligen flexibel liten jävel. Beträffande bildyta så ska The Freestyle kunna fylla upp 100 tum på din vägg eller projektorduk. I sitt pressmeddelande lovar också Samsung att projektorn har en funktion som automatiskt anpassar bilden efter ytan den visas på dess omgivning.

gallery_large

Stöd för externa batterier utlovas finnas tillgängligt utifall att eluttaget sitter för långt bort. “Givetvis” kommer det också var möjligt att streama till The Freestyle direkt från din smartphone.


Gällande releasedatum så tycks det som projektorn kommer anlända till oss i Norden någon gång under första kvartalet. Prislappen som ännu inte har tillkännagetts från Samsung lär skvallra lite om vilken bildkvalitet vi har att vänta oss.


LÄS OCKSÅ: Nyheter, intervjuer, listor, recensioner – till GAFFA Tech-sektionen

ANNONCE