Nyhet

Paul McCartney överraskade med hemliga gäster på Glastonbury

Konserten gästades av Dave Grohl, Bruce Springsteen och en virtuell John Lennon.

Under årets upplaga av Glastonbury Festival hade besökare möjligheten att lyssna till jättar som Diana Ross, Kendrick Lamar, Fleetwood Mac, Billie Eilish och Pet Shop Boys.

Även Beatles-legendaren Paul McCartney framträdde på festivalen och överraskade publiken med gästartister och en hyllning till sin gamla bandmedlem John Lennon, skriver Expressen.

Det var när McCartney sjöng Beatles-låten I’ve Got A Feeling, som Lennon efter ungefär halva låten dök upp på en skärm bakom bandet och sjöng en av verserna. Bakom den virtuella lösningen låg Sagan Om Ringen-regissören Peter Jackson.

– Det här är så speciellt för mig. Jag vet att det är virtuellt men här är jag och sjunger med John igen, vi är återförenade, sa McCartney efter framträdandet, skriver Daily Mail.

Därefter plockade Beatles-veteranen upp Foo Fighters frontman Dave Grohl på scen, för en version av Wings klassiker Band On The Run. Paul tackade Dave och sa att han först inte trott att han skulle komma över, trots att han sagt det tidigare.

– Det borde jag ha gjort, han höll vad han lovade, sade McCartney om Dave Grohl, som gjorde sitt första framträdande sedan Foo Fighters trummis Taylor Hawkins död.

Efter det presenterade McCartney nästa hemliga gäst, som visade sig vara Bruce Springsteen. The Boss framförde Glory Days ihop med Paul och passade också på att önska honom grattis på 80-årsdagen, med tillönskningen om 80 år till.

Ytterligare ett känt ansikte dök upp när låten My Valentine framfördes och Johnny Depp projicerades på skärmen bakom bandet till publikens jubel. Paul kommenterade dock inte det uppmärksammade rättsfallet mellan Johnny Depp och Amber Heard, skriver Daily Mail.

LÄS OCKSÅ: Harry Styles hjälpte fan att komma ut under konsert – ”Grattis, du är en fri man!”

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:

ANNONCE