Nyhet

Radiostation spelade Killing In The Name Of på repeat

Programledarna lät låten gå efter att ha fått sparken.

Under gårdagen fick lyssnare av den kanadensiska radiostationen ”KiSS Radio 104.9 FM” höra Rage Against The Machines hit Killing In The Name. Om och om igen.

Kanalen började spela låten tidigt onsdagsmorgonen och under tidiga eftermiddagen gick den fortfarande varm, skriver Vancouver Sun.

Låten började spelas efter att ett par av kanalens populära programledare gav beskedet att de hade fått sparken, efter mer än fem år på stationen.


”Till alla som undrar, här är vårt sista hejdå på KiSS RADiO där vi förklarar vad som hände och vad som står näst på tur för oss.”, skrev en av programledarna Sonia Sidhu i ett inlägg på Twitter.


Enligt Vancouver Sun ska en lyssnare ha ringt in för att önska en annan låt, vilket DJ:n helt ignorerade.

Tom Morello, gitarrist i Rage Against The Machine, re-tweetade en person som skrev “En pop-radiostation i Vancouver sparkade all sin personal igår. Den som sköter spakarna har spelat Killing In The Name Of på repeat sedan sex imorse (den är 09:30 nu).”

Morellos svar på tweeten var kort och gott ”Det är vackert.”


"Rogers Sports and Media" som äger stationen, skriver i ett mejl till Vancouver Sun att de kommer ha ”fler detaljer att dela under morgondagen angående planerna för 104.9 FM i Vancouver.”


LÄS OCKSÅ: Ett stort antal artister reagerar mot USA:s abortbeslut

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:


ANNONCE