Nyhet

Se klipp från Guns N’ Roses kritiserade Sweden Rock-spelning

Under slutet av förra veckan gick Sweden Rock Festival 2022 av stapeln, med dragplåster som Megadeth, 10cc, Opeth, In Flames, Nightwish och Volbeat för att nämna några.

En av de stora snackisarna har dock blivit Guns N’ Roses framträdande, som fått kritik från både besökare och recensenter.

”Lite mer kvalitetskrav borde vi kunna ställa på valet av föredettingar. /…/ Axl och gänget är dubbelt respektlösa när de går på en halvtimme sent och dessutom drar över speltiden med en timme till funktionärers, journalisters, personal och besökares förtret.”, skrev GAFFAs Jesper Robild om spelningen i sin krönika.

För den som själv vill bedöma i efterhand, finns klipp från konserten att se här:

Signaturen Mattias Lange kommenterar:

”Efter den här låten gick jag, det var trängsel vid utgången. Det var bedrövligt. Bandet har varit jävligt bra en gång i tiden, nu är det bara pinsamt. Tyvärr.”

Användaren Theindúrr skriver:

”Fruktansvärt, antigen pratar han eller så skriker han. Ingen skam i att sluta när det är dags ...”

Även Aftonbladet kritiserade rockveteranernas framträdande utan omsvep:

”…Det känns snarare som att man deltar i en omgång av rysk roulette. Med ständig rädsla för att nästa låt kommer att bli den som släcker livsgnistan”, skriver tidningen.

Smålandsposten inleder sin utvärdering med: ”Det hinner inte ens gå 20 minuter in i spelningen innan folk fäller ihop sina brassestolar och börjar gå hem. Guns N' Roses comeback på Sweden Rock beskrivs bäst som en avslagen öl. Ingen hit med andra ord.”

Var du på plats och såg Guns N’ Roses? Håller du inte med om kritiken? Kommentera nedan!

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:

ANNONCE