Nyhet

Affischer avslöjar oväntat samarbete

GAFFA.se – allt om musik

The Supremes-divan Diana Ross och det psykedeliska rock-projektet Tame Impala har gjort gemensam sak. Under gårdagen sattes affischer upp i London, där båda artisternas namn står printade under rubriken "kommer snart", skriver sajten NME. Exakt vad som ska komma är dock lite av ett mysterium.

På de färggranna affischerna står bland andra Tierra Whack, Her, Jackson Wang, Bleachers, Phoebe Bridgers, Thundercat, RZA, St. Vincent och Brockhampton också med som en del i den kommande releasen.

Musikbloggen Stereogum har delat en bild av affischen på sin Instagram, där de skriver ”Minions: The Rise of Gru soundtrack?”, som en referens till den kommande filmen i franchisen Despicable Me. På affischen syns nämligen en bild av en minion.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Stereogum (@stereogum)

Längst ner står ”producerad av Jack Antonoff”, som tidigare skrivit musik till artister som Lana Del Rey och Taylor Swift. Enligt ABC ska pressmaterial om filmen, som har premiär den 1 juli, nämnt att soundtracket gjorts av just Antonoff.

Jack Antonoff var också delaktig i Diana Ross album Thank You från 2021, hennes första release på 15 år. Redan då ryktades om ett samarbete med Tame Impala, som inte blev av.

Huruvida de kryptiska affischerna hintar om ett officiellt filmsoundtrack och/eller ett kommande album, återstår att se.

LÄS OCKSÅ: Diana Ross släpper ny musik – efter 15 år

ANNONCE