Nyhet

Håkan Hellström släpper ny singel med Noonie Bao

GAFFA.se – allt om musik

På valborg stod Håkan Hellström för en överraskningskonsert i Azaleadalen i Slottsskogen i hemstaden Göteborg. Håkan meddelade från scen att spelningen saknade tillstånd, men den blev inte avbruten av polisen som var på plats inför den sista låten. Dock har man anmält händelsen.

De hundratals i publiken vid det tillfället och de många tusentals som ska se honom på de fyra Ullevi-konserterna i sommar kan nu glädjas åt att han släpper en ny singel ihop med Noonie Bao. Låten är titulerad Jag Vill Bara Va Med Dej och i sociala medier hälsar Håkan:

"Hej alla! Här en låt för sommarn och för bilåkning och för allt möjligt. Mot ljus. Mot sommarn och fina stunder. Ses snart! Love!"
”Vad gjorde mina andetag, innan dom lät dig take my breath away” sjunger Håkan Hellström i den nya låten som är skriven ihop med mångårige vapendragaren Björn Olsson, den här gången förstärkt av Noonie Bao och Linus "Lotus IV" Wiklund. Noonie är även med och sjunger på den och Linus har producerat.

Noonie Bao är en artist och låtskrivare som skrivit låtar med allt ifrån Avicii och Halsey till Zara Larsson, Troye Sivan och Ariana Grande. Linus "Lotus IV" Wiklund är en producent och låtskrivare som har jobbat med bland andra Sam Smith, Clean Bandit, Rita Ora, Future och Ty Dolla $ign. Han har tillsammans med Noonie Bao även gjort stora delar av det senaste albumet Crash med Charli XCX.

I augusti kommer Håkan Hellström spela fyra utsålda Ullevikonserter. Dessa skulle ha genomförts redan sommaren 2020 men har skjutits upp på grund av coronapandemin.

Nedan kan du lyssna till den nya singeln i sin helhet:

LÄS OCKSÅ: Joakim Berg i Kent släpper soloalbum – se teaser

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:

ANNONCE