Nyhet

Lindsey Buckingham skjuter upp Sverigespelning – återhämtar sig från sjukdom

GAFFA.se – allt om musik

Fleetwood Macs forne gitarrist och sångare, Lindsey Buckingham, tvingas avbryta sin kommande Europaturné på grund av sjukdom.

I ett inlägg på artistens Instagram meddelas följande:

”Det är med stor sorg som vi utannonserar framflyttandet av Lindseys Europaturné som skulle ha börjat i nästa vecka. Lindsey smittades av covid-19 under slutet av sin Nordamerikaturné, tillsammans med andra medlemmar i band och crew, vilket gjorde att den avslutades i förtid. Tyvärr återhämtar han sig fortfarande och har inget annat val än att flytta fram den kommande turnén till ett senare datum. Det är hjärtekrossande för Lindsey, han var så exalterad över att få komma till Europa i vår för första gången som soloartist. Vi jobbar för tillfället på att boka om datumen och hoppas att vi har nyheter om det väldigt snart.”


 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Lindsey Buckingham (@lindseybuckingham)

Buckingham skulle ha spelat på Cirkus i Stockholm den 30 maj, vilket nu blir framflyttat. I Facebook-evenemanget för Sverigespelningen, skriver arrangören Live Nation bland annat:


”Tyvärr måste vi meddela att Lindsey Buckinghams Europaturné kommer att flyttas fram, detta gäller samtliga datum inklusive konserten på Cirkus i Stockholm den 30 maj. Nytt datum kommer att meddelas till alla biljettköpare via mejl inom kort. Håll kvar i dina biljetter, de gäller även för det nya datumet.”

Förra året släppte Lindsey Buckingham ett självbetitlat soloalbum, vilket för övrigt är hans första sedan han fick sparken från Fleetwood Mac 2018, enligt Rolling Stone.

LÄS OCKSÅ: Lindsey Buckingham stal låt – av misstag


ANNONCE