Nyhet

Myra Granberg och Svea skapar podcast ihop – om livet som artist

GAFFA.se – allt om musik

Myra Granberg och Svea tar med lyssnarna på ett samtal om livet som artist och om saker som händer bakom kulisserna i den nya podcasten Svea & Myra – Behind The Scenes.

Hur är det att vara kvinna i musikbranschen? Hur är det att dejta som turnerande artist? Hur hanterar man en dålig dag när ens jobb är att prestera? Det är några frågor som duon kommer att besvara.

I podden får vi veta hur Svea och Myra gjort för att lyckas nå sina drömmar, hur man gör när saker och ting inte går som man tänkt sig, och framför allt vilka de egentligen är. De ger också tips om hur man kan få egna artistdrömmar att gå i uppfyllelse. 


– När vi möttes i studion för första gången så skojade vi om att vi borde starta en podd ihop. Ett skämt blev till verklighet och några veckor senare satt vi bakom micken och spelade in vårt första avsnitt. Vi är så otroligt taggade på att få släppa den här podcasten där vi låter våra fans och lyssnare djupdyka i våra liv och lära känna oss bättre, samtidigt som vi lär känna varandra, berättar Svea och Myra i ett pressmeddelande.

Varje avsnitt avslutas med "Veckans låt" som på något sätt betyder något speciellt för värdarna.  Lyssna på första avsnittet nedan:



Svea är en artist och låtskrivare som har siktet på en internationell karriär. Hon har sålt både Guld och Platina sedan artistdebuten i 2018, streamats över 90 miljoner gånger och spelats på radio runtom i Europa. Det senaste året har hon jobbat på sitt debutalbum och under 2022 kommer det ut ny musik.

Myra Granbergs musik har streamats över 135 miljoner gånger. Hon har sitt debutalbum Andra Sidan Är Ni Klara från 2021 i ryggen samt två samarbeten med artistkollegorna Newkid (låten Vänner) och Imenella (låten Vidare). Både förra året och i år har hon belönats med flera nomineringar på Grammisgalan (Årets producent, Årets nykomling, Årets pop 2021, Årets kompositör, Årets låt 2022) och P3 Guldgalan (Årets pop, Framtidens artist 2021, Årets låt 2022). 

LÄS OCKSÅ: Doja Cat tolkar Hound Dog i film om Elvis liv

Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:


ANNONCE