Nyhet

Ozzy Osbournes dotter överlevde brand i inspelningsstudio

Under torsdagen den 19:e maj utbröt en brand i en inspelningsstudio i Hollywood. En person miste livet och två lyckades ta sig ut med lindriga skador.

En av dessa uppges vara Ozzy Osbournes dotter, musikern och skådespelaren Aimee Osbourne, som tog sig ut tillsammans med sin producent, enligt Billboard.

Aimees mamma Sharon Osbourne kommenterade händelsen i ett inlägg på Instagram:

”Idag jobbade min dotter i en inspelningsstudio i den här byggnaden med en producent. De har tur som tog sig ut levande. Det är hjärtekrossande att någon miste livet idag i den här branden och vi ber för personen och dennes familj. Vad som hände idag är bortom fruktansvärt. Jag hoppas att byggnader som den här är bättre rustade för brandsäkerhet i framtiden. Byggnaden var ett kreativt nav för musik i Hollywood, ett ställe som skulle varit anpassat med brandskydd. Producenter, musiker och konstnärer förlorade också all sin utrustning. Än en gång ber vi för familjen och vännerna till personen som miste sitt liv i denna hemska brand.”


Enligt LA Times har myndigheterna inte namngett personen som avled, men andra som jobbade i samma byggnad identifierade personen som Nathan Avery Edwards, även känd som Avery Drift.


– En talangfull ung artist, producent och tekniker. Han var en väldigt lovande talang, sa vännen Jonathan Wellman i en intervju med LA Times.

Det är ännu oklart vad som orsakade branden.

Aimee Osbourne gör musik under artistnamnet ARO, lyssna på deras debutsingel här:


LÄS OCKSÅ: Ozzy Osbournes nya album är klart – gästas av rockikoner

ANNONCE