Nyhet

"Riktiga vampyrer" varnar Machine Gun Kelly och Megan Fox – bloddrickande har risker

GAFFA.se – allt om musik

– Det är bara några droppar, men ja, vi dricker varandras blod ibland i rituellt syfte, avslöjade skådespelerskan Megan Fox i en intervju med Glamour.

Det handlar om Megan Fox och hennes man, artisten Machine Gun Kelly. I januari friade rapparen, rockmusikern och skådespelaren till Megan, som sa ja. På Instagram skrev hon om frieriet där hon avslutade inlägget med ”… och sen drack vi varandras blod”.

I intervjun med Glamour berättar hon mer om bakgrunden till paraktiviteten:

– Jag läser tarotkort, är intresserad av astrologi och håller på med metafysiska övningar och meditation. Och jag genomför ritualer när det är nymåne och fullmåne. Så när jag gör det är det i en övergång eller av en anledning. Och det är kontrollerat, typ "låt oss spilla några droppar blod och båda dricka det". Machine Gun Kelly är mycket mer okontrollerad, hektisk och kaotisk, där han skär upp sitt bröst med krossat glas och säger "ta min själ".


Fox förklarar i en senare del att han inte skär upp hela bröstet och att hon överdriver en smula. Colson Baker, som Machine Gun Kelly egentligen heter, har dock tidigare skyltat med att han bär sin flickväns blod runt halsen i en liten behållare.

Nu varnar så kallade "riktiga vampyrer" paret att det finns risker med att dricka varandras blod, skriver TMZ

Belfazaar Ashantison, medgrundare av The New Orleans Vampire Association, ber dem nu att vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att undvika fara för hälsan. Detta då blod kan bära på sjukdomar. Därför anser han att det är väldigt viktigt för paret att göra blodprover på en regelbunden basis för att vara säker på att de inte kommer att smitta varandra.

Father Sebastiaan, grundaren av Endless Night Vampire Ball, instämmer i kören om att paret borde ha ett säkerhetstänk kring sitt bloddrickande. Han anser att professionell medicinsk personal borde hjälpa dem med att ta ut blodet ur kroppen.

LÄS OCKSÅ: Harry Potter-stjärnan kan ses som Weird Al Yankovic i en första trailer


Lyssna på den senaste tidens bästa låtar, spellistan uppdateras kontinuerligt:

ANNONCE