Nyhet

Radioprofilen Claes-Olof ”Cloffe” Caspersson död efter olycka

GAFFA.se – allt om musik

Claes-Olof ”Cloffe” Caspersson, känd som programledare på radiokanalen Rockklassiker och även senare Bandit Rock, har dött efter att i helgen råkat ut för en olycka i sitt hem, rapporterar Aftonbladet.

Cloffe var utöver programledare också musikchef på Rockklassiker, innan han för några år sedan värvades till Bandit Rock där han snabbt blev en populär programledare. Han var också under perioder basist i banden Spelljammer, Lucien och Maze Of Torment.

– Cloffe började hos oss för några år sedan och blev snabbt en del av Bandit-gänget. Han var en av våra starkast lysande stjärnor och mycket omtyckt och uppskattad av både lyssnare och kollegor. Han lämnar ett stort tomrum efter sig och saknaden är stor, säger Christer Modig, radiochef på Nent Group till Aftonbladet.


"Alla på Bandit Rock kommer att sakna en fin och rolig vän som även var en duktig och omtyckt kollega. Våra tankar går till hans familj, nära och kära.", skriver Bandit-redaktionen till GAFFA.

Bandit Rock skriver också själva i ett inlägg på sociala medier:

”Våra tankar går till hans familj. Saknaden är och kommer alltid att vara enorm. Tack för alla fina stunder som vi kommer att minnas med värme”.


 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Bandit Rock (@banditrock)

Claes-Olof ”Cloffe” Caspersson blev 42 år gammal.


LÄS OCKSÅ: Artisten och skådespelerskan Traci Braxton är död

ANNONCE