Nyhet

The Hellacopters håller releasefest – men ett annat band framför den nya musiken

GAFFA.se – allt om musik

Albumaktuella The Hellacopters släpper nya plattan Eyes Of Oblivion den 1 april och firar med releasefest på Hamburger Börs i Stockholm, enligt ett pressmeddelande. Men det är med en twist.

"Eftersom vi kommer att fira hårt kommer vi inte att spela live men fantastiska rockgruppen Freedom kommer att spela hela albumet från början till slut, på scen, för er och för oss!", hälsar bandet i samma pressmeddelande.

Firandet startar med en skivsignering. Sedan blir det ett DJ-set från bandet.


– Undertecknad (Boba, Dregen, Dolf, Nicke och Robert) kommer att turas om att DJ:a den bästa rockmusiken som finns och någonsin funnits natten igenom. Det kanske till och med är fler saker på gång under kvällen men inte ens vi vet vad det är. De kallar det en överraskning. […] Det sker uppenbarligen viktigare saker i världen just nu men den 1 april kommer vi att bära våra eyes of oblivion (bära glömskans ögon, reds. anm.) för en liten stund. Kom och fira med oss!

Man kan räkna med gratis inträde och att Stockholmskvartetten Freedom framför The Hellacopters nya album. Freedom skriver i sin tur på Facebook:

”Hey kids! The Hellacopters har bjudit in oss att framföra deras nya album Eyes Of Oblivion i sin helhet på deras officiella release-show den 1 april. Det här albumet sparkar ordentligt med röv och vi känner oss extremt stolta över att ha fått äran.”

Se musikvideon till The Hellacopters singel So Sorry I Could Die från nya plattan här:


p>


LÄS OCKSÅ: Ny singel och musikvideo från The Hellacopters

ANNONCE