Nyhet

Primavera Sound släpper stjärnspäckad line-up

Festivalen kommer att hållas i både Barcelona och Madrid för första gången.

Den spanska festivalen Primavera Sound Festival har presenterat sin uppställning inför nästa års upplaga.

Festivalen, som går av stapeln i juni 2023, hålls för första gången i både Barcelona och Madrid och gästas av bland andra Depeche Mode, Blur, Kendrick Lamar, Pet Shop Boys, Ghost, Rosalía, FKA Twigs, Skrillex, Calvin Harris och St. Vincent för att nämna några.

Tidigare i år meddelade festivalen att båda städerna kommer att ”spegla varandra över två helger.” Barcelona är först ut, mellan den 1-3 juni på The Parc del Fòrum, med Ciudad del Rock de Arganda del Rey i Madrid veckan efter, mellan den 8-10 juni, enligt NME.


Under dagen delade festivalen uppställningen ett inlägg på Instagram, där de också meddelar att biljetterna släpps den första december.

 

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Primavera Sound (@primavera_sound)


 

 


Över 200 framträdanden kommer ske i vardera stad, som har en ”delad line-up 620 kilometer isär med några små undantag”, enligt ett pressmeddelande.

I och med sitt framträdande på Primavera Sound 2023 gör Depeche Mode sin första scen-comeback på fem år, enligt NME. Den sjunde juni har festivalen dessutom gratis inträde med Pet Shop Boys på scen, och bland de svenska bidragen finns bland andra Ghost, Yung Lean och Drain Gang.

LÄS OCKSÅ: THE WEEKND ÅKER PÅ VÄRLDSTURNÉ – ETT STOPP I SVERIGE


ANNONCE