Nyhet

When We Were Young Festival släpper lineup för 2023

Den som går igång på årets upplaga lär inte bli besviken över vad som komma skall.

Nästa helg har Las Vegas-festivalen When We Were Young premiär, med en uppställning som osar tidigt 2000-tal.

Band som Paramore, My Chemical Romance, Bring Me The Horizon, Avril Lavigne, Bright Eyes och Jimmy Eat World kommer att framträda på festivalen som från början var planerad som ett endagsevent, men som snabbt sålde slut och utökades med ytterligare två datum.

Redan innan första upplagan ens gått av stapeln, presenteras nu lineupen för nästa års festival, enligt Alternative Press.


Green Day, Blink-182, Sum 41, Simple Plan, 30 Seconds To Mars, The Offspring, Good Charlotte, 5 Seconds Of Summer, Rise Against, All Time Low och Bowling For Soup är några av artisterna som besöker When We Were Young Festival den 21 oktober 2023.

Se hela uppställningen här.

Blink-182, som headlinear nästa års upplaga, meddelade nyligen att de återförenas med Tom DeLonge för första gången på nästan tio år och ger sig av på sin största turné någonsin. Turnén, som startar i mars 2023 och sträcker sig till februari 2024, inleds i Latinamerika och fortsätter i Nordamerika, Europa, Australien och Nya Zeeland.


De som inte har möjlighet att åka till Vegas för att se Blink-182 behöver inte misströsta, den 13 september 2023 kommer de nämligen till Avicii Arena i Stockholm.

LÄS OCKSÅ: BLINK-182 PÅ VÄRLDSTURNÉ MED STOPP I SVERIGE

ANNONCE