Nyhet

IKEA lanserar samarbete med Swedish House Mafia

Obegränsad kommer att säljas i IKEA varuhus i början av oktober under en – ironiskt nog – begränsad period.

Swedish House Mafia i samarbete med IKEA? Ja enligt ett pressmeddelande från möbeljätten är detta alltså fullständigt sant. De två parterna ska tillsammans lansera en kollektion som från och med oktober är tänkt att bidra till att musikälskare och artister kan släppa loss både musik och kreativitet i sin egna hemmastudio – åtminstone om man ska tro IKEA:s egna ord.

– Tack vare Swedish House Mafias gedigna kompetens inom musikproduktion hoppas vi tillsammans kunna demokratisera kreativitet och musikproduktion så att ännu fler får chansen att bli mer kreativa hemma, säger James Futcher, Creative Leader på IKEA Sverige, i ett pressmeddelande.

Obegränsad kommer att säljas i IKEA varuhus i början av oktober under en – ironiskt nog – begränsad period. Den består av lampor, bord, hållare, stolar med mer och riktar sig till musikälskaren och hemmaproducenten.

– För oss var det viktigt att samarbeta med någon som delar vår vision om att göra det möjligt för alla att skapa musik hemma, säger Swedish House Mafia i ett pressmeddelande.

Swedish House Mafia släppte tidigare i år sitt debutalbum Paradise Again efter att 2018 återförenats med bland annat en utsåld spelning på Friends Arena.

ANNONCE