Nyhet

Aaron Dessner om Taylor Swifts konsert: "Den bästa showen jag någonsin sett"

Mångsysslaren från The National hyllar Taylor Swifts liveframträdanden och understryker betydelsen av bandets samarbeten under de senaste åren.

Aaron Dessner, medlem i The National, har nyligen uttryckt sin beundran för Taylor Swifts Eras Tour genom att kalla den för "den bästa showen jag någonsin sett". Dessner samarbetade med Swift när han både skrev och producerade hennes överraskningsalbum från 2020, Folklore och Evermore, tillsammans med Bleachers Jack Antonoff. Han fortsatte att arbeta med sångerskan på de återinspelade versionerna av Fearless och Red som släpptes 2021.

Tidigare i april uppträdde Dessner tillsammans med Swift i Tampa, Florida, där de framförde samarbetsversioner av låtarna The Great War och Mad Woman från Folklore. I en ny intervju med NME berättar Dessner om sitt återförenade arbete med Swift på The Nationals nionde studioalbum First Two Pages Of Frankenstein, som släpps den 28 april.

– Det är helt enkelt... den bästa showen jag någonsin sett. Skalan på turnén, musiken, den visuella designen, koreografin och hennes musikalitet, det är på en nivå som jag aldrig sett något liknande. För mig är det något att sträva efter: att vara så ambitiös med sin musik, säger Aaron Dessner till sajten. 


Förutom Swift medverkar även Phoebe Bridgers och Sufjan StevensFirst Two Pages Of Frankenstein. Dessner menar att samarbetet med andra artister på albumet är en viktig del av bandets framgång.

LÄS OCKSÅ: ALBUMRECENSION - The National - First Two Pages Of Frankenstein “The National har hittat tillbaka till gnistan” 

ANNONCE