Nyhet

Ant Wan sålde slut Hovet-spelning – nu flyttas konserten

Den svenska artisten gör sin första och största spelning i Stockholm i september.

Under onsdagen släpptes biljetterna till den svenska rapartisten Ant Wans konsert på Hovet i Stockholm. Men på bara 45 minuter hade de 6000 biljetterna sålt slut, och ny flyttas konserten istället till Avicii Arena, enligt P3 Musiknyheter.

”Att vi lyckades sälja ut en arena så fort, tack till alla som köpt biljetter. Låt oss fortsätta skriva historia tillsammans, konserten är nu flyttad till Avicii Arena (Globen). Jag vill inte att någon av er missar denna magiska kväll, så 10:00 den 25 April släpps fler biljetter! Längtar tills jag får se er.”, skriver artisten själv i ett inlägg på Instagram.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ant Wan (@ant.wan1)


Enligt P3 Musiknyheter är spelningen, som äger rum den 30 september, artistens första i Stockholm. Det uppges också vara hans hittills största i karriären.

Ant Wan är dessutom nominerad i kategorierna Årets artist och Årets hiphop inför årets Grammisgala.


Under förra årets gala nominerades han i kategorin Årets hiphop, men plockades bort efter att ha kritiserat juryns val, och bad om en förklaring till varför han inte nominerats i samtliga kategorier.

”Priser betyder ingenting för mig, men jag vet vad det betyder för mina fans och för folk omkring mig, folk som vet hur mycket jag lagt på det här. Och jag kommer inte låta en riggad gala sätta värde på min konst. Ni kan ta bort min nominering till årets hiphop. Till er unga independent-artister, priser har inget med konsten att göra, det har med vem du känner att göra. Låt inte galor som dessa säga vad som är bra och dåligt. Vi alla vet att ifall folket fick rösta, vi hade tagit hem varenda kategori.”, skrev Ant Wan bland annat i ett inlägg på Instgram då.

Under 2022 släppte Ant Wan sitt senaste album The Only Wan som i skrivande stund har streamats uppemot 50 miljoner gånger på Spotify.


LÄS OCKSÅ: EFTER EPA-DUNKENS FRAMVÄXT - MER INDIEMUSIK PÅ TOPPLISTORNA

ANNONCE