Nyhet

LYSSNA: Ny singel från Tame Impala och Thundercat

"Jag har velat jobba med Kevin Parker sedan det allra första Tame Impala-albumet."

Thundercat, vars riktiga namn är Stephen Bruner, samarbetar med Tame Impalas Kevin Parker för att skapa den nya singeln No More Lies. Detta är första gången som Thundercat har släppt ny musik på mer än tre år, och för att fira detta har han även annonserat flera livedatum, däribland festivalspelningar i Europa.

No More Lies är en låt där de båda artisternas unika stilar harmonierar närmast perfekt. Låtens text handlar om ett förhållande i kris. 

– Jag har velat jobba med Kevin sedan det allra första Tame Impala-albumet. Jag känner att jag visste att vårt samarbete skulle bli något speciellt. Jag har varit entusiastisk över den här låten länge och hoppas kunna skapa mer tillsammans med Kevin i framtiden, säger Thundercat i ett pressmeddelande. 


Under de senaste åren har Thundercat bland annat vunnit en amerikansk Grammy 2021 för albumet It Is What It Is och turnerat som förband till Red Hot Chili Peppers. Flea från Red Hot Chili Peppers har dessutom kallat honom "the best bass player on the planet". Thundercat har även samarbetat med Gorillaz på låten Cracker Island och nyligen medverkat i TV-serien Star Wars: The Book Of Boba Fett.

LÄS OCKSÅ: The Libertines till ny Malmöfestival


ANNONCE