Nyhet

SÅ MYCKET BÄTTRE: Marit Bergman och Ellen Krauss ansluter

"Det kändes ganska självklart att tacka ja."

Marit Bergman, känd från punkbandet Candysuck och hyllad som soloartist, kommer att medverka i nästa säsong av TV4:s Så Mycket Bättre. Bergman, som nyligen släppte sitt andra album på svenska, Här Kommer Vargen, har blivit tillfrågad att medverka i programmet tidigare men känner nu att tidpunkten är rätt. 

– Det kändes ganska självklart att tacka ja. Jag känner att jag vet vad jag pysslar med, och då blir det också lättare att ta sig an andra artisters musik, säger Bergman till Aftonbladet.

Bergman har tidigare belönats med två Grammisar för sitt album Baby Dry Your Eye, för årets kompositör och årets kvinnliga artist. Hon har även engagerat sig i olika initiativ, bland annat genom att starta musiklägret Popkollo för tjejer mellan 12 och 16 år.


Ellen Krauss är en annan artist som nu bekräftats att medverka i Så Mycket Bättre. Krauss, som fick sitt genombrott 2019 och nyligen släppte sitt debutalbum Pearl, uttrycker till Aftonbladet en "skräckblandad förtjusning" inför deltagandet. 

Andra artister som hittills bekräftats för programmet inkluderar Peg Parnevik, Eagle-Eye Cherry, Lasse Holm och Mapei. Lasse Holm avslöjade nyligen i TV4:s Nyhetsmorgon att även Sanne Salomonsen och Dogge Doggelito kommer att medverka. 

LÄS OCKSÅ: Mapei klar för Så Mycket Bättre


ANNONCE