Nyhet

SE: Ny teaser för The Weeknds TV-serie

TV-serien The Idol, med The Weeknd och Lily-Rose Depp i huvudrollerna, har efter många om och men fått ett premiärdatum.

Den efterlängtade TV-serien The Idol, skapad av Abel Tesfaye, även känd som The Weeknd, tillsammans med Reza Fahim och Euphoria-skaparen Sam Levinson, har efter en lång väntan äntligen fått ett premiärdatum. Serien kommer att börja sändas på HBO söndagen den 4 juni. En ny teaser trailer har också släppts som ger en närmare titt på Tesfaye och Lily-Rose Depp, seriens huvudrollsinnehavare.

The Idol beskrivs av HBO som "den smutsigaste kärlekshistorien i Hollywood" och kretsar kring Tesfaye, som spelar Tedros, en kultledare i underhållningsbranschen, och Depp i rollen som Jocelyn, en popstjärna som är en av hans följare. Bland övriga skådespelare finns Dan Levy, Rachel Sennott, Moses Sumney och Jennie från Blackpink.

Innan den sänds på TV kommer The Idol att visas på filmfestivalen i Cannes 2023, där Ruben Östlund kommer att sitta som juryordförande, under kategorin Officiellt urval utanför tävlingen.


Amy Seimetz var ursprungligen tänkt att regissera serien, men lämnade förra året med större delen av serien inspelad. Produktionsbesättningen förväntade sig att en ny regissör skulle filma finalen och avsluta produktionen, men istället berättade källor för Rolling Stone att Levinson skrotade det nästan färdiga projektet för "$54-75 miljoner för att skriva om och spela in hela serien igen".

Se teasern nedan: 


LÄS OCKSÅ: Han är världens mest populära artist – enligt Guinness World Records

ANNONCE