Nyhet

Lokalt band spelade The Hives-cover – fick uppbackning av Howlin’ Pelle

The Hives är för närvarande ute på vägarna med sitt nya album The Death Of Randy Fitzsimmons i ryggen.

Under gårdagen befann sig gruppen i Liverpool för en signeringssession, när det lokala bandet Sky Valley Mistress lastade ut sina instrument på gatan för att framföra en cover på Hate To Say I Told You So.

I ett inlägg delat av The Hives själva syns frontmannen Howlin’ Pelle kliva fram med en öl i handen och sjunga med i låten. Se klippet nedan:

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av The Hives (@thehives)


The Hives har under sina senaste spelningar i Europa supportat Arctic Monkeys. Nu på fredag och lördag, den 18:e respektive 19:e augusti, besöker de Dalhalla i Rättvik tillsammans med Mando Diao och The Sounds.

The Death Of Randy Fitzsimmons släpptes så sent som i förra veckan och är gruppens första album på över ett decennium. GAFFAs Jim Knutsson gav det full pott i sin recension, där han bland annat skriver:


”Den lekfulla hybrisen bör numera tas på allvar när frontmannen och den eviga tonåringen Pelle Almqvist ylar som om rockhistoriens framtid hänger på hans axlar. Inte som en tyngd utan som en utmaning, och han går på knock out direkt. Bandet lämnar all konkurrens bakom sig och förtjänar nu att hyllas lika mycket som de brukar hylla sig själva.”

Läs hela recensionen här.

LÄS OCKSÅ: BÄST JUST NU: EN KORT NEDRÄKNING TILL ATT PUNKBOMBEN BRISERAR


ANNONCE