Nyhet

Ny Guns N’ Roses-låt läckte på jukeboxar

Guns N’ Roses är för närvarande på USA-turné. I februari 2022 släppte gruppen sitt senaste alster, ep:n Hard Skool, som innehöll spår skrivna under bandets Chinese Democracy-sessioner.

I fredags skulle en ny singel - även den skriven under samma sessioner - släppas, men blev försenad av okända anledningar.

Trots det kunde den nya låten Perhaps höras på digitala jukebox-maskiner på barer i USA dagen efter, komplett med tillhörande omslag, enligt NME.

Under en kort stund ska också en länk ha funnits på Universal Musics hemsida, som gjorde låten tillgänglig att förhandsspara på Spotify och Apple Music. Guns N’ Roses själva har inte bekräftat släppet.


Signaturen ”J.” kommenterade läckan i ett inlägg på X (tidigare Twitter), där hen skriver:

”God morgon till Guns N’ Roses fans enbart. Om ni missade det så läckte Perhaps igår kväll via en jukebox på en bar. Gå till en lokal bar med TouchTunes så kan du också lyssna. En release på streamingtjänster är säkerligen på gång men vi kommer aldrig att glömma kvällen den 12:e augusti.”

Enligt NME är i det i nuläget oklart om låten finns kvar på maskinerna och ett officiellt releasedatum är ännu obekräftat.

LÄS OCKSÅ: GUNS N' ROSES RIVSTARTAR VÄRLDSTURNÉ MED SÄLLSYNTA LÅTVAL


ANNONCE