Nyhet

Glaspers respons till Chris Brown: tryckte förolämpningen på tröja – skänker vinsten till välgörenhet

"Jag kan inte tacka er nog för stöttningen av detta ändamål.”

Under årets upplaga av Grammy Awards plockade Robert Glasper hem priset för bästa R&B-album, med plattan Black Radio III. Därmed vann han över Mary J. Blige, Lucky Daye, PJ Morton och Chris Brown, som alla var nominerade i samma kategori.

Efter utdelningen reagerade Chris Brown på vinsten i ett inlägg på Instagram (som sedan dess raderats), där han ska ha skrivit ”vem fan är det här?”, enligt NME. Inlägget ska också ha innehållit en bild på Glasper tillsammans med skratt-emojis och texten: ”Ni driver, vem fan är detta?”.

Senare ska Brown ha fått ett stort antal motreaktioner på sociala medier, vilket ledde till att han bad om ursäkt och istället gratulerade Glasper för vinsten.


Som respons valde Glasper att trycka upp Browns kommentar på t-shirts som snabbt sålde slut, där en del av försäljningsvinsten också doneras till välgörenhet.

Han skriver i ett inlägg på Instagram:

”Tack för all support. En del av intäkterna från den här tröjan kommer att doneras till The Community Music Center Of New Orleans. En icke-vinstdrivande organisation som delar med sig av kultur och musikundervisning i New Orleans, med gratis musiklektioner till utsatta ungdomar. Jag kan inte tacka er nog för stöttningen av detta ändamål.”


LÄS OCKSÅ: CHRIS BROWN GÖR AVBÖN - HÅNADE ROBERT GLASPERS GRAMMY-VINST


 

ANNONCE