Nyhet

Syskongruppen Haim hintar om ett fjärde album

Ny TikTok-video tyder på att något nytt är på väg.

Förra året var Haim med på kollegan Taylor Swifts succéalbum Midnights, och de har gästat Swift på scen vid flera tillfällen. Men under 2023 åker Haim själva ut på en turné som bland annat tar dem till O2 Arena i London.

Och nu verkar det verkligen som att det också är ett nytt album på väg från bandet. I en TikTok-video får du åtminstone en hint om det kommande albumet, där de har skrivit "Haim4" i bildtexten:

@haimtheband

Haim4


♬ original sound - A24

GAFFA pratade med Haim redan 2020, då de öppnade upp om ett antal ämnen. Allt från skapandet av albumet Women In Music Pt. III, till deras sound och Danielle Haims depression:

"Jag tror att texterna bara var ärliga om det som hände just då. Jag gick igenom en period av post-turné-depression. Vi ville aldrig sluta, att ta en paus ligger inte riktigt i vår natur, men jag var tvungen att stanna upp och försöka förstå vad som höll på att hända med mitt psyke. Vi försökte fortsätta skriva medan jag var nere i det här mörka hålet. Jag hittade en teurapeut … och det pratar jag om i vår låt Now I’m In It."


Haim består av systrarna Este, Alana och Danielle Haim. De debuterade med albumet Days Are Gone 2013 och har sedan dess släppt ytterligare två album – senast Women In Music Pt. III från 2020.

LÄS OCKSÅ: "Vi är vad vi är" – intervju med Haim

ANNONCE