Nyhet

Laleh spelar ny exklusiv musik för konsertbesökarna

Laleh har en överraskning för publiken på sommarturnén.

På konserterna kommer det att ske en exklusiv premiär i form av en livespelning av hennes kommande singel Vargtimme, som officiellt släpps först efter turnén den 1 september.

– Jag vill vara närvarande när publiken hör låten för första gången. Vargtimme betyder mycket för mig då den utforskar de timmar mitt i natten när man möter sig själv och sina rädslor, säger Laleh i ett pressmeddelande.

Förra året bjöd Laleh in till en födelsedagsfest när hon som den första svenska kvinnliga artisten genomförde en utsåld konsert på Ullevi i Göteborg. I år ger hon sig ut på sin största turné någonsin, där hon besöker Sofiero i Helsingborg, ruinen i Borgholm på Öland, Skeppsbron i Umeå, Södra Hamn i Luleå och Dalhalla i Rättvik och återvänder till Ullevis scen. Laleh kommer också att bli den första kvinnliga svenska artisten att själv spela på Tele2 Arena i Stockholm.

Flera hemliga gäster har bjudits in till konserterna på både Ullevi i Göteborg och Tele2 Arena i Stockholm. Den första gästen som har avslöjats är komikern och skådespelaren Per Andersson, som kommer att medverka på Ullevi.


Under våren har Laleh släppt singeln Framåt, som har fått radiospeltid och har legat på A-listan hos P4 i flera veckor. Hon har också blivit grammisnominerad i kategorin Årets Pop med sitt senaste album Vatten

Lalehs sommarturné 2023 kommer att besöka följande platser:

28 juli: Helsingborg - Sofiero Slott
29 juli: Borgholm - Slottsruinen
4 augusti: Umeå - Skeppsbron
5 augusti: Luleå - Södra Hamn
12 augusti: Rättvik - Dalhalla
19 augusti: Stockholm - Tele2 Arena
26 augusti: Göteborg - Ullevi

LÄS MER: Laleh släpper ny musik: "En låt som tar en framåt"


ANNONCE