Nyhet

Coldplay-fan köpte fel biljett – nu bjuder bandet på resa och konsert

17-åriga Finley Galdins fick en tråkig överraskning när han skulle köpa en konsertbiljett för att äntligen få se Coldplay.

Efter att ha jagat biljett i månader lyckades han till slut hitta en till bandets spelning i Kendal i nordvästra England. Problemet var bara att biljetten inte gällde en konsert, utan en filmvisning av en konsert.

I början av april skrev Galdins på Twitter:

”Jag har precis kastat bort 25 pund på en Coldplay-biljett i tron om att det var till en konsert, visade sig att det är en filmvisning i Kendal av en konsert de gör i Argentina. Driver du med mig, det stod live på river plate jag bara förutsatte att det var platsen i Kendal INTE NÅGONSTANS stod det film. Vilken skitstart på dagen.”


I ytterligare inlägg fortsatte han att uttrycka sin frustration:


”Jag är helt borta i huvudet har jagat Coldplay-biljetter i månader, satte alarmet för att fler skulle släppas klockan 10, fick ingen och sen dök en ny upp … en i Kendal ja eller hur varför stoppar man in en FILMVISNING bland alla faktiska konserter.”


Men så i måndags poppade ett meddelande upp i Galdins inkorg, där det stod:

”Hej där. Bandet såg din Kendal/River Plate-förväxling, och de skulle vilja bjuda in dig till en riktig Coldplay-konsert i Amsterdam nästa månad, om du vill? I så fall ordnar vi tågbiljetter från Storbritannien, ett hotellrum och två biljetter till konserten. Säg till om du är intresserad! Coldplay HQ.”

Mycket riktigt kom meddelandet från bandets officiella konto, och i en skärmdumpad re-tweet skrev Galdins: ”HDJSBFJSJDJ JAG SKAKAR VAD ÄR LIVET!!!! JAG TROR DET INTE”.


I en intervju med The Mirror berättar han vidare att hans mormor sagt till honom att inte tro på det och att hela grejen var en bluff.


– Jag dubbelkollade, men nej, det är verkligen Coldplay. Jag har försökt få tag i en biljett så länge och har misslyckats varje gång, så känslan av att få se det där meddelandet kommer aldrig att lämna mig, det känns fortfarande inte verkligt!, säger Galdins till tidningen.

Han berättar också att hundratals som vill gå hört av sig till honom, men att han ännu inte bestämt sig för vem han ska ta med.

Coldplay är i nuläget ute på turné och kommer till Sverige den 8, 9, 11 och 12 juli, då de gör fyra spelningar på Ullevi i Göteborg.


LÄS OCKSÅ: COLDPLAY PÅ KLIMATTURNÉ - NÄRA MÅLET OM HALVERAT UTSLÄPP

ANNONCE