Nyhet

GAFFA-TECH: Kombo Audio – med musikern i åtanke

För många arrangörer och musiker har förmågan att enkelt få till ett anständigt liveljud länge varit en kamp.

Detta var ett problem som gäckade den danska uppstickaren Kombo Audio som med envishet och goda kontakter tog sig an uppgiften att lösa.

Efter en gedigen kamp har Kombo Audio slutligen bevisat att ett livegig – oavsett var du befinner dig – faktiskt kan vara en bagatell att anordna. Sedan lanseringen har entusiasmen varit stor från både konsumenter och stora namn inom branschen. Men hur började egentligen allt?

Faktum är att Kombo Audio startade så sent som 2021 efter att de tre grundarna Dennis, Kenneth och Bálint diskuterade problematiken med att arrangera mindre livespelningar. Trion – som har en bakgrund inom musikindustrin, produktdesign och teknik – började sedan att tillsammans med nära feedback från diverse musiker att ta fram vad som skulle resultera i The Kombo Sound System


Kombo Audio System innehåller allt du behöver för att smidigt kunna riva av en spelning utan en massa krångel. Faktum är att man på kort tid som 30 sekunder hinner plugga in både instrument och mikrofoner för att sedan vara redo att uppträda – varsomhelst, närsomhelst. Inte nog med att Kombo Audio Sound System är både smidigt och 100 procent portabelt så låter det dessutom bra. Tack vare det nära utbytet med åtskilliga namn från musikbranschen kan Kombo Audio också garantera ett kristallklart ljud med många möjligheter.

Här är lite av det Kombo Audio System erbjuder:

  • Underhåll ett helt band – med upp till åtta ingångar
  • Trådlös anslutning för både instrument och mikrofon
  • 20 timmars batteritid
  • 110 dB max SPL
  • 5.2/5.8 GHz Wireless Interface
  • Förstärkarsimulering för gitarr och elbas
  • Effekter för stränginstrument
  • Effekter för mikrofon/sång

Trots att det rör sig om en nyligen lanserad produkt har allt från konsumenter till större branschnamn visat ett gediget intresse för Kombo Audio och gissningsvis har vi bara sett början på en framgångssaga. Ett annat kvitto som borgar för succé var när den legendariska musikaffären Akustiken valde att samarbeta med Kombo Audio och idag faktiskt är deras exklusiva distributör. 


LÄS OCKSÅ: GAFFA-TECH: Träningsvänliga lurar behöver inte kosta skjortan

ANNONCE