Nyhet

Pulp släpper eget te – ”Måndagsmorgnar kan vara tuffa”

Det brittiska rockbandet kränger svart te och meddelar även att singlar från deras tid på Island Records kommer till streamingtjänster.

”Måndagsmorgnar kan vara tuffa. Det här kan hjälpa: Pulp måndagsmorgonste! I samarbete med Dragonfly Tea (som producerade JARV IS … ’Peppermint Jungle’-teet) har vi tillverkat det perfekta svarta teet att få igång dig på måndagar, eller vilken annan dag som helst i veckan. Det lilla vita objektet till vänster i bild är en mini te-caddy! Så att du kan ta tepåsar med dig att använda närsomhelst varsomhelst. Och, om du inte vet vad du ska göra, har varje tepåse en textrad från en Pulp-låt printad på lappen som kan hjälpa dig att planera din dag (svajpa för exempel).”, skriver frontmannen Jarvis Cocker i ett inlägg på Instagram.


Utöver bandets dryckes-nyhet, meddelade gruppen också att de kommer att släppa ett antal singlar på streamingplattformar. Låtarna kommer från deras tid på Island Records och enligt NME kommer en ny EP att läggas till på streamingtjänster varje vecka.

I ett inlägg på Twitter skriver bandet:

”Gör det här dig upphetsad? Alla dina favorit Pulp-singlar från Island Records-perioden kommer till dina favoritstreamingplattformar. Lipgloss EP är tillgänglig nu och en remastrad video kommer snart. En ny EP kommer att läggas till varje vecka.”


Dessutom genomförde Pulp nyligen sin första livekonsert på över tio år. I oktober meddelade Cocker att gruppen skulle återförenas för en turné i Storbritannien, vilken inleddes med en spelning i Bridlington den 26 maj.


Se klipp från konserten här:

I november meddelande även frontmannen att bandet ”troligtvis kommer att spela på andra ställen i världen”, enligt NME.

LÄS OCKSÅ: PULPS BASIST STEVE MACKEY DÖD


ANNONCE