Nyhet

The Weeknd och Lily-Rose Depp släpper nytt – lyssna här

”Jag planerade att släppa hela soundtracket till idol vid finalen, men jag är för hajpad."

I söndags hade den efterlängtade TV-serien The Idol premiär på HBO. Serien är skapad av Abel Tesfaye, mer känd som The Weeknd, tillsammans med Reza Fahim och Euphoria-skaparen Sam Levinson. I en av huvudrollerna syns Lily-Rose Depp, dotter till Johnny Depp.

Nu har The Weeknd och Lily-Rose släppt två nya låtar från serien, World Class Sinner/I’m A Freak och The Lure. Den första av de två förekommer i seriens premiäravsnitt, där den agerar comeback-singel från rollfiguren Jocelyn, spelad av Depp.

Singeln The Lure fyller rollen som tema till seriens sex avsnitt. Lyssna på låtarna här:


 

Tidigare i veckan meddelade The Weeknd att låtarna släpptes tidigare än planerat, eftersom att han inte kunde hålla sig, enligt NME.

I ett inlägg på Instagram skriver han bland annat:


”Jag planerade att släppa hela soundtracket till idol vid finalen, men jag är för hajpad … istället kommer jag att släppa ny musik från serien varje vecka med varje avsnitt. Jag är peppad på att ni ska få höra vad vi har gjort och över alla fantastiska artister som är en del av den här serien … den här veckan kommer … Jocelyns poplåt World Class Sinner och The Lure (ledmotivet)”


LÄS OCKSÅ: PINK PANTHERESS DELAR NY BARBIE-LÅT

ANNONCE