Nyhet

Ozzy Osbourne ska opereras igen – ”Har väldigt ont”

I det senaste avsnittet av The Osbournes Podcast meddelar rocklegenden att han kommer behöva genomgå en ny operation till följd av skador från en tidigare olycka.

Under 2003 krockade Osbourne med en fyrhjuling vilket ledde till att han fick metalldelar inopererade, och under 2019 ramlade han så illa att de lossnade, enligt NME.

Black Sabbaths frontman blev också diagnostiserad med Parkinsons sjukdom 2020.

Förra sommaren meddelade Sharon Osbourne att Ozzy skulle genomgå en ”väldigt omfattande operation” som skulle påverka riktningen av hela hans liv. Efter operationen meddelade Ozzy själv att han långsamt var på bättringsvägen, enligt NME.


Men nu meddelar The Prince Of Darkness alltså att ännu en operation är på gång.

– Jag ska få ryggbedövning snart för de har upptäckt att nacken är låst. Under nacken finns två kotor där fyrhjulingen träffade mig och de gick helt sönder, det finns inget kvar av dem, säger Ozzy i podcasten och fortsätter:

– Allt jag vet nu är att jag har väldigt ont. Jag är väldigt obekväm.


Vidare förklarar han att en fjärde operation är att vänta och att musklerna i hans axlar separerat från skelettet, vilket gör att huvudet lutar framåt.

Lyssna på avsnittet här:

I oktober skulle Ozzy ha uppträtt på Power Trip Festival i Kalifornien, tillsammans med Metallica, Iron Maiden, Guns N' Roses, Tool, Judas Priest och AC/DC, men tvingades ställa in på grund av sina hälsoproblem.


LÄS OCKSÅ: THE OSBOURNES PODCAST ÅTERVÄNDER EFTER FEM ÅR

ANNONCE