Nyhet

Viktiga förbättringar till Sonos Ace

Sonos har nyligen uppdaterat sin app, och den uppdateringen har gett hörlurarna Sonos Ace några efterlängtade förbättringar.

Det första headsetet från Sonos, som jag tidigare har tittat på (länk), är ett coolt headset, men det har också brister som har varit frustrerande, inte minst möjligheten att flytta ljud från deras soundbar till headsetet. Vid lanseringen var det endast deras Arc-soundbar som stöddes, och det meddelades då att det snabbt skulle komma en uppdatering som skulle ge denna funktion till flera av deras soundbars.

Men vi fick vänta till augusti innan det kom en uppdatering som säkerställer att den här viktiga funktionen fungerar för Sonos Arc, Sonos Ray och Sonos Beam. Likaså betyder den nya app-uppdateringen också att funktionaliteten kommer till Android-enheter – vilket inte alls fungerade vid lanseringen av Sonos Ace.

Den nya Sonos-appen har fått mycket kritik för att vara full av fel, och den nya appen borde ta itu med dessa problem, inte minst den instabilitet som appen led av.


En annan förbättring med den nya appen är att fördröjningen vid justering av volymen när flera produkter är grupperade bör ha minskat. Samma funktion kan nu hittas direkt på skärmen "spelar nu".

Slutligen lovade Sonos att förbättring av tal och nattlägeställningar skulle fungera bättre.

LÄS ÄVEN: Creative lanserar nytt öppet öron-headset för de aktiva


ANNONCE