Nyhet

Diddy anklagas för övergrepp på nytt

Rapparen Diddy anklagas nu för att har begått sexuella övergrepp och trakasserier mot en av producenterna på hans senaste album, rapporterar NBC News.

Sean "Diddy" Combs har stämts av musikproducenten Rodney Jones Jr, som anklagar rapparen för sexuella övergrepp, trakasserier och felaktig betalning för hans jobb som producent på The Love Album: Off The Grid.

Enligt stämningsansökan på 73-sidor bodde Jones tillsammans med Diddy i flera månader medan de jobbade på albumet. Jones anklagar Diddy för att bland annat ha tafsat på honom och tvingat honom till att ha sex med prostituerade under tiden som de bodde tillsammans.

I stämningsansökan står det att Diddy hade kontroll över Jones genom att lova honom priser, kändisskap och tillgång till högt uppsatta personer i musikbranchen. Han ska ha påtalat regelbundet att han har ett omfattande inflytande i musikindustrin och även inom rättsväsendet. Diddy uppges även ha hotat producenten med våld om denne inte ställde upp på hans krav.


Längre bak i stämningsansökan beskriver Jones hur han blev tvingad till att dricka tequila-shots som var spetsade med droger och att han sedan hade vaknat upp naken, yr och förvirrad i en säng tillsammans med Diddy och två prostituerade.

Detta är inte den första anmälningen av sexuella trakasserier mot den 54-årige världsstjärnan. Så sent som i slutet av förra året anmälde flera kvinnor rapparen för våldtäkter. Likt då nekar Diddy även i detta fallet till alla anklagelser. 

LÄS OCKSÅ: Diddy anklagas för våldtäkt – nekar


ANNONCE