Nyhet

Smukfest får återigen i år en dedikerad musikkanal

Det är Pluto TV, en gratis streamingtjänst, som ligger bakom musikkanalen som kommer att erbjuda musik från festivalen

Den nya musikkanalen, MTVxSMUKFEST, som finns på Pluto TV, är resultatet av ett fortsatt samarbete mellan Pluto TV och Smukfest som inleddes förra året.

Den nya, gratis, streaming-kanalen är tillägnad musikvideor från många av de artister som ska uppträda på årets Smukfest, och syftet är att ge alla möjlighet att njuta av stämningen och musiken från festivalen i Bögeskoven.

Redan nu kan alla njuta av musik från de uppträdandes katalog av musikvideor, och Pluto TV lovar att vi alla kan se fram emot mycket musik bland de många namnen från Smukfest 2024, inklusive Zara Larsson, Dean Lewis, Sam Smith, Alex Vargas med flera.


Utöver att tillhandahålla gratis streaming, så erbjuder Pluto TV även biljetter till den utsålda festivalen som en del av partnerskapet. Pluto TV informerar i ett pressmeddelande att de inom kort kommer att lansera en tävling på sina sociala medier, där det är möjligt att vinna biljetter till festivalen.

Det kommer även att finnas tävlingar på själva festivalområdet från Pluto TV, där besökare kommer att ha möjlighet att vinna exklusiva musikupplevelser till utvalda konserter.

I pressmeddelandet berättar Pluto TV att den speciella tv-kanalen kan nås från Pluto.tv, och att kanalen dygnet runt kommer att visa musikvideor med de artister som uppträder på årets Smukfest 2024.


LÄS ÄVEN: Harman öppnar ljudlaboratorium i Danmark

ANNONCE