Nyhet

Oasis-teaser tänder fansens hopp om återförening

Brittpop-legendarerna ryktas återigen vara nära en återföring efter att ha publicerat ett mystiskt inlägg på sociala medier.

På måndagen publicerade Oasis en något gåtfull teaser i sina sociala kanaler. Klippet, föreställande en båt filmad uppifrån, har fått gruppens fans att gå i spin, skriver NME. Videon lades ut utan någon bildtext eller ytterligare förklaring, vilket har resulterat i spekulationer om en eventuell återförening.


2024 markerar 30-årsjubileet för Oasis debutplatta Definitely Maybe och Noel Gallagher har tidigare bekräftat en nyutgivning av albumet, men också avspisat alla rykten om en återföreningsturné med sin bror. Däremot ska albumet innehålla ny musik som tidigare har varit borttappade i arkiven, men nu har hittats.

Trots brödernas avvisande av spekulation om en återförening ger inte fansen upp hoppet. Bröderna har tidigare uttryckt sig om en potentiell Oasis-återförening och senast 2023 svarade Noel att man "aldrig ska säga aldrig" om ryktena.

Liam Gallagher ger sig nästa månad ut på sin Definitely Maybe-turné genom Storbritannien och Irland och kommer dessutom spela albumet i sin helhet när han besöker Reading & Leeds-festivalen. 


LÄS OCKSÅ: Noel Gallagher efter virala klippet: "Galen utekväll"

ANNONCE