Nyhet

Sonos debuterar med high-end-headset

Det första headsetet från Sonos har fått namnet Ace, och det lovar high-end musikkvalitet

Sonos har alltid fokuserat skarpt på högtalare, och skapat ett ganska omfattande ekosystem som täcker allt från stationära WiFi-högtalare, soundbarer och subwoofers till bärbara bluetooth-högtalare.

Men nu är ljudspecialisten redo med deras första headset, och ambitionerna har varit höga här. Sonos Ace ska inte bara vara ett headset som levererar ljud i den kvalitet vi förväntar oss från Sonos, det ska även vara exklusivt att titta på, hållbart och bekvämt att bära.

Sonos Ace är ett bluetooth-headset som, enligt Sonos, levererar förlustfri och rumslig ljud, har aktiv brusreducering och Aware-läge, och har också fått den nya teknologin från Sonos, TrueCinema, som borde ge en omslutande hemmabio-upplevelse.


En av de spännande nya funktionerna i Sonos Ace är att headsetet kan ta över ljudet från en kompatibel Sonos-soundbar, så att du med ett tryck på en knapp kan flytta ljudet från TV:ns soundbar till headsetet.

Det nya headsetet kommer med Rumsligt ljud med Dolby Atmos, och det har inbyggd dynamisk huvudspårning, som gör att ljudet ändrar sig när du vrider på huvudet.


Batteriet lovar upp till 30 timmars användning, och det är tillverkat av högkvalitetsmaterial som skulle skapa en luftig och bekväm passform. Det har minnesskum på öronkåporna och de är klädda med veganskt läder.
Inte helt billigt blir Sonos Ace dock - det kommer att kosta omkring 5.700 kronor.

LÄS ÄVEN: SteelSeries senaste headset lovar lyx till överkomligt pris

ANNONCE