Nyhet

SÄMST JUST NU: Miriam Bryant borde inte sjunka såhär lågt

Hooja x Miriam Bryant – Vem Fan E Du?

Frågan borde inte vara Vem Fan E Du? utan istället vad fan håller du på med Miriam Bryant? För inte finns det någon anledning till varför hon skulle behöva sjunka så lågt att hon plötsligt gör skogsdisco med Hooja som annars gärna levererar epadunk som barn kan ta till sig. Som när duon från Gällivare räknar upp frukter som ska ner i drinken i en tidigare hit.

När de nu för första gången tar in en gästartist hade man kunnat räkna med att det var Sean Banan, Markoolio eller Fröken Snusk som skulle stå vid mikrofonen, men inte Miriam Bryant som senast samarbetade med Veronica Maggio. Den man får skylla på är ljudteknikern som körde ljudet åt både Hooja och Miriam förra sommaren och som sammanförde dem.

"Jag älskar ju Hooja. Jag har ju tyckt att Hooja har varit skitfeta från första gången jag lyssnade noga på texterna, de är äkta som fan", säger Bryant i ett pressmeddelande.


Oavsett om hon säger det med glimten i ögat eller inte så undrar man om hon halkade på isen under inspelningen av musikvideon och slog i huvudet.

LÄS OCKSÅ: Hooja tilldelas kulturstipendium – skänker prispengar till Gällivareförening

ANNONCE