Nyhet

The Kid Laroi åker ut på Europaturné – öppnar i Sverige

Blott 20 år åker nu den australiensiske rapparen The Kid Laroi ut på Europaturné. Första stoppet: Stockholm.

Den australiensiske artisten Charlton Kenneth Jeffrey Howard, mer känd som The Kid Laroi närmar sig sin första Europaturné. Startskottet går på Annexet i Stockholm 4 april och den 20-årige rappartisten har goda minnen från den svenska huvudstaden.

"Jag gjorde en av mina bästa spelningar i Stockholm. Det var på Lollapalooza 2022. Det var så roligt och bra stämning i publiken, så jag ser fram emot att komma tillbaka", säger han i ett pressmeddelande.

The Kid Laroi fick sitt stora genombrott 2020 och är kanske mest känd låten Stay som han släppte ett år senare tillsammans med Justin Bieber.


Det har varit en omvälvande tid för artisten som i februari medverkade i dokumentären Kids Are Growing Up: A Story About A Kid Named Laroi, där tittarna får följa hans väg mot musikvärldens topp men också de svåra stunderna.

"Jag var väldigt nervös över att dela med mig av så sårbara delar av mig själv och mitt liv inför tusentals människor. Det är saker jag inte känt mig bekväm med att prata om i sociala medier, så jag var väldigt nervös. Men den togs emot bra, det känns skönt", berättar han.

LÄS OCKSÅ: BÄST JUST NU: Svängig och krispig pop för cloudrap-generationen


ANNONCE