Nyhet

Ny konsol för innehållsskapare gör det enklare att vara kreativ

MX Creative Console ska underlätta för innehållsskapare att arbeta smart och snabbt

När man ska skapa kreativt innehåll genom program som Photoshop, Lightroom, Premiere Pro och mer, kan det vara en stor uppgift. Programmen är mycket kraftfulla, och det kan vara svårt att komma ihåg genvägar och menyer som löser uppgifterna.

Nu har Logitech lanserat sin nya MX Creative Console, som är designad speciellt för att hjälpa kreativa innehållsskapare att omdefiniera sin arbetsflöde, så att det blir enklare och snabbare för dem att slutföra sina projekt.

MX Creative Console är skapad i samarbete med Adobe och består av ett tangentbord med dynamiska displayknappar, som ska göra det lätt att få tillgång till och utföra de viktigaste åtgärderna i Adobes kreativa program. Dessutom finns det ett vridhjul som kan anpassas och fungerar som en smart navigeringskontroller, och det bör vara lätt att integrera appar på både Windows och Mac.


Tangentbordet består av nio displayknappar som kan anpassas till användarens behov, både med färger och funktioner. Det finns också två knappar som kan programmeras med upp till 15 olika åtgärder per applikation.

Vridhjulet är en analog kontroll som kan användas för olika funktioner såsom zoom, justeringar och mycket mer.


Logitech berättar att det tillsammans med MX Creative Console följer en gratis tre månaders prenumeration på Adobe Creative Cloud, så det är möjligt att prova de många kreativa möjligheterna som den nya hårdvaran erbjuder.

Priset blir omkring 2.500 kronor.

LÄS ÄVEN: Marshall lanserar trådlösa hörlurar för musikälskare


ANNONCE