PREMIÄR: Livsbejakande pop-anthem

The Fur bjuder på det första släppet i ett pärlhalsband av singlar och remixer som leder fram till det stundande debutalbumet.

The Fur är ett sprudlande pop-projekt signerat en svensk dirigent och klassisk kompositör. Fött ur kreativ lust och en djup kärlek till musik vill The Fur sprida ett budskap om tolerans, kreativitet och glädje.

Tusentals lyssnare har redan upptäckt The Furs låtar, som har samlat miljontals streams från hela världen sedan debuten i juni 2021. Men fram tills nu har den faktiska avsändaren bakom artistnamnet varit en välbevarad hemlighet. Efter två år är det dags att göra denna historia mer personlig.

Som dirigent har han redan arbetat och spelat in med några av världens främsta orkestrar. Han har komponerat operor och musikaler och har dykt djupt in i musiken för filmer och datorspel. Med The Fur lägger han till ett nytt uttryck i sin värld av ljud, baserat på en livslång kärlek till pop- och dansmusik.

Den nya singeln We're Going Under – skriven och framförd tillsammans med Mello- veteranen Yvonne Dahlbom – är det första släppet i ett pärlband av singlar och remixer som leder fram till The Furs debutalbum.

Vi på GAFFA är stolta premiärvärdar av den nya singeln. Lyssna på den nedan!

 

ANNONCE